auto

Autosleutels kwijt?

Het is een van de meest frustrerende ervaringen: Je loopt nonchalant terug naar je auto na een korte stop voor een snack of wat late night shopping en nu ga je in je zakken op zoek naar je autosleutels – maar ze zijn er niet! De wet van Murphy zegt ons dat als er iets mis kan gaan, het waarschijnlijk ook gebeurt en waarschijnlijk op het slechtst denkbare moment. Maar geen paniek, als u in of nabij een stad van enige omvang bent, is de kans groot dat er hulp op komst is. Ik heb het natuurlijk over autoslotenmakers. Dit zijn slotenmakers die gespecialiseerd zijn in auto’s en je kunnen helpen.

Als je echt geld wilt besparen, dan kun je altijd proberen het slot zelf te openen. Het is niet aan te raden, maar het is wel mogelijk om het voor elkaar te krijgen. Criminelen en autodieven staan immers niet bekend om hun intelligentie en het lijkt ze te lukken. Houd in gedachten dat moderne auto’s sloten hebben die bijna onmogelijk te openen zijn, dus dit werkt alleen op oudere auto’s.

Uw doel is iets in het slot te steken dat de veiligheidspinnen terugdrukt, en dan het slot te draaien. Een platte schroevendraaier is voldoende. Gewoon rommelen tot je de pinnen voelt of hoort teruggaan, en dan de schroevendraaier draaien met een spansleutel. Bedenk wel dat lockpicking op de meeste plaatsen geen alledaagse bezigheid is. Je kunt een paar vreemde blikken krijgen of zelfs uitleg moeten geven aan een politieagent.

Een betere keuze is om een autoslotenmaker te bellen. Dit zijn professionele slotenmakers die gespecialiseerd zijn in alle soorten autosleutels, zelfs transpondersleutels en elektronische chipsleutels. In de meeste gevallen kunnen zij binnen enkele minuten een reservesleutel klaar hebben en kunt u op weg.

U zult een slotenmaker willen bellen met een goede reputatie en een die volledig is opgeleid en gecertificeerd. Vraag de slotenmaker ook of hij verzekerd is mocht er iets misgaan.

Slotenmaker 24 in Leeuwarden is een slotenmaker die u 24/7 weer in uw auto kan helpen, bel ons en we zijn onderweg!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *